Home
Hoe werkt het?
Aan de slag!
Contact
 
 

Introductie

 
Stagekansen.nl is een site waarop je inspiratie vindt voor jouw stage.

Voorbeelden

Voorbeelden zijn stages van andere leerlingen. Daarin staan de werkzaamheden die zij daar uitgevoerd hebben en de naam van de betreffende organisatie. Dit betekent niet dat er automatisch een stagemogelijkheid is voor jou. Het geeft wel een idee wat je zou kunnen doen bij zo’n soort organisatie, inspiratie dus! Er waren bij deze organisaties eerder stagiair(e)s welkom, dus wie weet….

Kansen

Kansen zijn werkzaamheden bij organisaties die stagiair(e)s zeker welkom heten! Kijk naar de contactgegevens, neem contact op en maak afspraken. Er zit vaak wel een grens aan het aantal stagiair(e)s dat jaarlijks welkom is, dus wees er snel bij!

Tip!

Jij kunt aan de hand van de gevonden informatie geen stage claimen, je eigen inzet blijft nodig om aan een stageplaats te komen. Doe je dat goed (keurige mail of heel enthousiast) dan heb je meer kans!
Maak afspraken met je schoolrooster bij de hand, meldt ook even dat er weleens roosterwijzigingen kunnen optreden. Hou zelf ook in de gaten dat je afspraken wijzigt zodra dit plaatsvindt.

Om alle tabs te kunnen bekijken moet je ingelogd zijn via www.portfolioplus.nl